Menu

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

Wij van Monbeki houden van helder en duidelijk. Hieronder vind je onze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen en leveringen. Op onze website zullen altijd de meest recente algemene voorwaarden te zien zijn. Mochten we iets gaan veranderen in de toekomst, dan kun je er altijd vanuit gaan dat dit met de beste bedoelingen wordt gedaan voor onze klanten.

Artikel 1: Definities

  • Monbeki v.o.f.: dat zijn wij.
  • Klant: jij die jouw eigen unieke rugtas op onze site bestelt.
  • Service: we doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen want we zijn erg blij met jou als klant en willen dat je dat ook met ons bent.
  • Klachten: als je ontevreden bent over ons product, de levering of onze service horen we dat graag.
  • Producten: onze rugtassen en accessoires die met veel zorg en aandacht zijn gemaakt en waar we super trots op zijn.

 
Artikel 2: Wij van Monbeki 

Wij zijn Monbeki v.o.f.: een rugtassen merk, maar niet zomaar één. Onze missie is om mensen te stimuleren om zichzelf te zijn, daar trots op te zijn en dit uit te dragen.

Wij zijn te bereiken via: 
Telefoon: 074-2781525 
Mail: info@monbeki.nl

Je kunt ons telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17:00 uur. Je kunt ons ook altijd mailen op info@monbeki.nl.

Onze overige bedrijfsgegevens: 
KvK-nummer: 58971440 
BTW-identificatienummer: NL85 3260394 B01

Artikel 3: Toepasselijkheid van algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen.

Artikel 4: Aanbod

Ons aanbod en de prijzen vind je in onze webshop. De tassen en accessoires die niet voorradig zijn kunnen we bestellen. Met de dagelijkse updates van onze website kan het natuurlijk gebeuren dat we iets over het hoofd zien en verkeerd op de website terechtkomt. Waar mogelijk houden we deze fouten voor onze rekening dat geldt echter niet voor fouten die overduidelijk een fout zijn.

Artikel 5: De prijs

  1. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.
  2. Bij aankopen boven €50,- is de verzending gratis, voor alle bedragen hieronder betaal je €6,95 verzendkosten (in Nederland).

 
Artikel 6: De overeenkomst

Op onze site vind je ons aanbod. Als jij een tas bestelt aanvaard je dit aanbod. Op dat moment komt er een (koop)overeenkomst tot stand. Wij doen er alles aan om de webomgeving zo veilig mogelijk te maken zodat jij veilig bij ons kunt bestellen. Zodra we jouw bestelling en betaling hebben ontvangen, krijg je van ons daarvan een bevestiging per email. In deze email vind je alle informatie die je nodig hebt. Bewaar de digitale bon goed die heb je namelijk nodig als er onverhoopt iets aan de hand is met jouw bestelling.

Artikel 7: Betaling

Na de bestelling te hebben bevestigd zal je worden gevraagd om te betalen. Na de betalingsbevestiging gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om jouw eigen Monbeki product voor je klaar te maken. Klopt er iets niet in de betaalgegevens of twijfel je ergens aan? Neem dan contact met ons op 074-2781824 of mail naar info@monbeki.nl.

Artikel 8: Retourbeleid

Jouw recht
Het herroepingsrecht is een juridische term voor de service: niet goed geld terug. Deze service krijg je bij ons ook. Ben je toch niet zo tevreden over jouw bestelling, is er iets mee aan de hand en wil je het ruilen? Stuur jouw aankoop dan binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen gewoon retour en je krijgt een nieuw product of je geld terug. Als je hebt betaald met een kadobon, dan krijg je een nieuwe kadobon.

Jouw verplichtingen
Het is belangrijk dat je alle items retourneert in de originele verpakking, inclusief alle bijbehorende accessoires zoals boekjes, beschermhoezen en kopie van je aankoopbewijs. Volg voor het retourneren van jouw aankoop ook de instructies in de bevestigingsemail.

Oké
Het product uit de verpakking halen en bekijken zoals je dat in een winkel ook zou doen.

Niet oké
De tas gebruiken of beschadigen. Alleen als jij de tas in ongebruikte en onbeschadigde staat retourneert kunnen wij je het gehele bedrag terug betalen. Indien je binnen 14 dagen je retouraanvraag naar ons toe hebt gestuurd (info@monbeki.nl) zullen wij zo snel mogelijk jouw retouraanvraag behandelen en je hiervan een bevestigingsmail sturen. Verzendkosten retourzending: de verzendkosten die je maakt voor het retourneren van het product worden door ons zo snel mogelijk na retourontvangst van het product aan jou betaald.

Artikel 9: Garantie

Mocht het zo zijn dat er een gebrek aan een product door ons over het hoofd wordt gezien en dit product bij jou terecht komen, dan willen we dit probleem graag snel voor je oplossen. Dit geldt ook voor een product waarbij zich binnen twee jaar na gebruik een fabricagefout voordoet. Neem zo snel mogelijk nadat je het gebrek constateert contact met ons op, maar in ieder geval binnen 14 dagen nadat je het gebrek hebt gezien.

Artikel 10: Levertijd

Omdat Monbeki samengestelde producten verkoopt hanteren wij een levertijd van 2-5 dagen. Wij doen ons uiterste best om jouw pakketje zo snel en goed mogelijk bij jouw thuis af te bezorgen. Mocht er om wat voor een reden dan ook vertraging ontstaan zullen we je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Het product en de staat van het product is onze verantwoordelijkheid totdat het bij jou is afgeleverd. Mocht het niet of niet in een goede staat afgeleverd worden kun je contact met ons opnemen.

Artikel 11: Klachtenregeling

We doen ons uiterste best om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen en streven naar tevreden klanten die blij zijn met hun product. Mocht dit ons toch niet zijn gelukt laat het ons dan weten.

Artikel 12: Toepasselijk recht

Op onze verkopen en leveringen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.