Menu

Over Monbeki

Be Original Be You

Monbeki Backpacks is een hip nieuw Nederlands label. We waren al lang op zoek naar een rugzak die met je mee groeit in de tijd, die je naar je eigen wensen kunt samenstellen en aanpassen. Een rugzak die stijlvol, sterk en duurzaam is. Zo hebben wij de Monbeki rugzak ontworpen. Een tas die je op ieder gewenst moment kunt aanpassen qua functionaliteit en uiterlijk. Alle materialen zijn van hoogwaardig leer en canvas. Het vakmanschap van de Monbeki rugzak zie je terug tot in de kleinste details. Wij zijn erg benieuwd wat jouw favoriete tas is. Stel dus nu jouw eigen Monbeki samen!

Personaliseer


Monbeki Canvas

Onze Monbeki tassen worden gemaakt van canvas op basis van katoen. Canvas is een dichtgeweven stof en wordt gebruikt voor het maken van tassen, schoenen, tenten en je vindt het zelfs als bekleding voor kajaks. Canvas is sterk en duurzaam. De tassen zijn bovendien water resistant en kunnen tegen een stootje!

Monbeki Leer

Leer is een natuurlijk materiaal. Dat maakt iedere Monbeki rugzak nog unieker. Leer is sterk en duurzaam. Door het gebruik van leer wordt jouw rugzak nog soepeler en mooier. Omdat leer een natuurlijk materiaal is, is op termijn wel enige verandering van kleur mogelijk. Je kan dat proces verminderen door enkele tips te hanteren.

1. Zet leren producten nooit te dicht bij een warmtebron.
2. Voorkom dat de tassen te lang blootstaan aan direct zonlicht.
3. Voorkom uitdroging van de tas.
4. Onderhoud je tas goed met de juiste producten.

Het onderhoud is eenvoudig maar heel belangrijk.