Menu

Retourbeleid

Retourbeleid Monbeki

Natuurlijk hopen we dat de door jou uitgekozen Monbeki Rugtas precies is zoals je had gehoopt. Mocht dit helaas niet het geval zijn, dan heb je natuurlijk de mogelijkheid om de gehele rugtas of bepaalde onderdelen te retourneren. Alle informatie die je hiervoor nodig hebt kun je hieronder vinden.

Redenen om jouw Monbeki te retourneren:

Toch niet ‘jouw’ tas
Heb je je bedacht en voelt het toch niet helemaal als jouw eigen tas? Of had je de keuzes toch liever iets anders gemaakt en wil je jouw rugtas ruilen. Geen probleem vanaf de dag dat jouw Monbeki bezorgd is heb je nog veertien dagen de tijd om terug te komen op je bestelling. Wij als Monbeki zullen je het volledige bedrag vergoeden inclusief eventuele reeds betaalde verzendkosten.

Niet zoals besteld
Wij doen ons uiterste best om jouw uitgekozen rugtas zo snel mogelijk met je kennis te laten maken. Mocht deze kennismaking niet lopen zoals verwacht omdat de kleuren of materialen bijvoorbeeld anders zijn dan je eigenlijk had besteld, dan zullen wij uiteraard ons best doen om alsnog zo snel mogelijk de juiste rugtas/onderdelen te leveren. Pak je betaalbewijs met de officiële order erbij, maak een foto van het product dat niet naar verwachting is en wij zullen ervoor zorgen dat je kosteloos je product kan retourneren en alsnog het juiste product krijgt toegestuurd.

Hoe kan ik mijn product retourneren?
1) Binnen 14 dagen na ontvangst kun je jouw product retourneren.
2) Stuur je retouraanvraag binnen 14 dagen met reden van retour naar info@monbeki.nl. Wij zullen zo snel mogelijk jouw retouraanvraag in behandeling nemen en sturen je hiervan een bevestigingsmail. Zorg ervoor dat je in deze retouraanvraag je bestelnummer, het bewuste product/hoeveelheid producten dat je wilt retourneren beschrijft.
3) Mocht je een product retourneren vanwege een gebrek aan het product dan verzoeken wij je om een foto van het product toe te voegen.
4) Zorg ervoor dat je alle items retourneert in de originele verpakking, inclusief alle bijbehorende accessoires zoals boekjes, beschermhoezen en een kopie van je aankoopbewijs.
5) In de bevestigingsmail zal je verdere instructies vinden voor het verzenden.


Garantie

Je vindt een gebrek aan het item bij aankoop
Mocht het zo zijn dat er een gebrek aan een product door ons over het hoofd wordt gezien, dan willen we dit probleem graag snel voor je oplossen. Dit geldt ook voor een product waarbij zich binnen twee jaar na gebruik een fabricagefout voordoet. Maak een foto van het gebrek en mail de foto naar info@monbeki.nl. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen over de oplossing.